בע"ה י"ט אדר ב תשפ"ד
הרשמה לניוזלטר שלנו

Close

סביצ'ה צבעוני לימי בן המצרים

שף אילן רוזנפלד ממסעדת ל'אנטריקוט מציג: סביצ'ה צבעוני של דג ים לימי בין המיצרים:

  • יח"צ
  • כ' סיון תשע"ד - 12:35 18/06/2014
גודל: א א א
סביצ'ה לימי בין המצרים
סביצ'ה לימי בין המצרים

החומרים לארבע מנות:

• 1 פלפל אדום

• 1 פלפל צהוב

• 1/2 בצל סגול

• 4 פילטים של דג דניס או דג ים אחר (משני דגים)

• מיץ מחצי לימון

• לימון שלם

• מלח

• פלפל

• חופן כוסברה

אופן ההכנה

1. ראשית יש לחתוך את כל הירקות ואת הכוסברה קצוץ

2. לקלף את הלימון ולחתוך לקוביות

3. להוסיף לקערת ערבוב

4. מעל מוסיפים את מיץ הלימון

5. המלח והפלפל ומערבבים היטב

על ל'אנטריקוט:

ל'אנטריקוט, מבית אלהמברה מתהדרת בשילוב מיוחד ונדיר של גורמה, כשרות ומחיר היא ממוקמת בבניין פלטין, שנבנה לפני קרוב לשמונים שנה. עיצוב הפנים של ל'אנטריקוט נבנה באווירת בראסרי צרפתי קלאסי עם נגיעות עכשוויות. המסעדה כשרה (כשרות "רגילה") בהשגחת הרבנות הראשית של תל אביב וניתן להזמין מנות גלאט לאירועים בתיאום מראש.

הכתבה באדיבות יח"צ

תגובות (0) פתיחת כל התגובות כתוב תגובה
מיון לפי:

האינתיפאדה המושתקת


2 אירועי טרור ביממה האחרונה
האירועים מה- 24 שעות האחרונות ליומן המתעדכן > 18 מהשבוע האחרון

סיקור מיוחד