שם
E-mail
מדור בחר האזור האישי הקול היהודי כל הכתבות כל הכתבות חדשות מגזין סוף השבוע בטחון זהות יהודית ארץ ישראל בארץ ובעולם HaKol HaYehudi - English הסכת ושמע אנשים בהר מדברים בהר מדברים זיכרון עבודה עברית תיק עזה חושבים בקול מדברים פרשה תחקירים דעות סיקור מיוחד ג'יהאד הלבבות איפה א-לוקים היה בשמחת תורה? ההר הטוב... והלבנון הוואקף כזרוע חמאס הרשות להרוג ישראל במלחמה מגזין הקול היהודי מלחמת לבנון השלישי או האחרונה? מעצמאות לירושלים ההגירה ערביי יו"ש תיק עזה חדר התחקירים משנים מציאות עם הקול היהודי ההפיכה הצבאית תרום להשמעת הקול היהודי English
מתאריך
כתב
תגית
נושא
בכניסה לענאתה מוצבים בגאון שלטים אדומים שמכריזים שמדובר בשטח A והכניסה לישראלים אסורה ומסוכנת, למרות שמדובר בשקר
שוטר סמוי פתח עסק באזור תעשיה בבאר שבע, והבדואים כבר הגיעו אליו כדי לדרוש פרוטקשן. בירושלים נעצרה שיירת חתונה של ערבים והחתן עוכב לחקירה
מי ישמור על השומרים? שני ערבים מלוד נאשמים שהביאו נשק לא חוקי לביקור אצל חברם השומר ליד קניון ברשל"צ. אחד מהם גם ירה באוויר
אתמול חשף ערוץ i24 את אחת מפרשות ההברחה הגדולות לרצועת עזה. מדובר ברשת הברחה שמי לא היה מעורב בה: סוחרים עזתים, אזרחים מצריים, ערבים מיו"ש ומישראל, אחיינו של סגן יו"ר הרש"פ שניהל את הכל. וגם: חיילים מגדוד אחד בצה"ל שאסור להגיד את שמו.
רוכבי טרקטורונים מהיישוב אדורה נדהמו לגלות כמויות של שב"חים שמסתתרים ביער הסמוך למחסום תרקומיא, לאחר שדיווחו לכוחות הביטחון שלא עשו דבר, הם החליטו ליטול בעצמם את היוזמה וכעת הם עובדים בשיתוף פעולה עם כח של משמר הגבול.
למרות שהקשב הציבורי כבר הוסט למקומות אחרים, הברחות הנשק בגבול מצרים ממשיכות כרגיל, ואפילו מתעצמות. "הגבול פרוץ 24 שעות ביממה"
לפני כשבוע נחטף חייל בדואי באזור חברון, וסיפר שסחטו אותו. הלילה נעצר בכיר ברשות הפלסטינית בחשד לחטיפה
השבוע האחרון היה שבוע מדמם במיוחד בגזרת האלימות והפשיעה במגזר הערבי, לא פחות מ-11 ערבים נרצחו בטייבה, קלנסווה, חיפה, יפיע, יפו ועוד. ארגוני פשיעה ונקמות דם של חמולות, אירועי ירי ופיצוץ רכבים.
אחרי זמן רב של דאגות מרחוק, אמא לנערי גבעות מספרת על הרגע שבו זכתה לראות בעיניים את המסירות והאורות בשטח, וקוראת לכולם: קומו וצאו אל הגבעות.
דוחות המחקר שלנו להורדה:
פרוייקט מיוחד
להורדת הדוח
הורידו את החוברת ללא עלות
הכל על עכרימה סברי
הגוף שאחראי לפרובוקציות ביו"ש
ברהום, אחראי המחשוב במכללת דוד ילין ופעיל דאר א-סלאם, מכחיש את הטענות, אך שורת ראיות מלמדת אחרת. במכללה ממשיכים להעסיק אותו ואף פרגנו לו במייל מיוחד - תחקיר
פרסומי:
הניוזלטר השבועי של הקול היהודי
הדרך שלך להשפיע!
חזרה מיום צילומים בצפון עם רשמים תובנות וסיפורים. על אהבת חינם בבין המצרים מול שימוש פוליטי במילה 'אחדות', וכיצד איסור 'אבר מן החי' יכולה להועיל לערבים, וגם לנו.
המדינה היהודית אינה רק מנגנון טכני או פלטפורמה לחופש דת, אלא מרחב ציבורי מעצב. מרחב המאפשר ליהדות לצאת מההסתגרות ההישרדותית, לפרוח, ולהתחבר לכל תחומי החיים מתוך ייעוד וזהות עמוקה | מאמר שני בסדרה
גל של ימי מתיחות ביחסים עם וושינגטון מספקים לנו הזדמנות נוספת להיזכר בתופעה העצומה של גויים אוהבי ישראל העומדים לימיננו. בריאיון מיוחד לקול היהודי מספרת אן סטייסי מטקסס על החיבור העמוק ליהודה ושומרון, ושולחת מסר מפתיע: "העם היהודי לא צריך להיות כל כך מודאג מהתדמית שלו, אלא הרבה יותר מהתדמית שלו בעיני ה', ולשים את כל מבטחו בו. הדעה של כל אדם אחר אינה משנה"
על בלעם, לבן, וסכנת ה"לובן" המטשטש: ניתוח תורני המזהיר מהעמדת פנים מוסרית המוחקת את ההבדלים הנחוצים לחברה מתוקנת, עם מבט אקטואלי אל הימים האלה.
כתב אישום הוגש נגד מנהל בית ספר ביפו בחשד שפגע מינית. על פי כתב האישום, בכיר בתנועה האיסלאמית ניסה לסייע לו לצאת מזה
המחלוקת האסטרטגית שליוותה את המלחמה הגיעה מתפיסות עולם מוסריות עמוקות. הגיעה העת לברר וללבן אותם - הם יעצבו לנו את המשך האתגרים בפנים ובחוץ.
About two months ago, an Arab from the Christian village of Taybeh in Binyamin carried out a shooting attack against residents of one of the nearby farms. The IDF force that arrested him discovered a Kalashnikov rifle and a handgun
הקול היהודי