יוזמה בנצרת עילית: 10,000$ למשפחה ערבית שתעזוב
אלחנן גרונר | כ״ב בסיון ה׳תשע״ב (12/06/2012)יו"ר תנועת ישראל ביתנו בנצרת עלית אלכס גדלקין, הכריז על מבצע לעידוד עזיבה של משפחות ערביות. גדלקין מציע 10,000 דולר לכל משפחה ערבית שתמכור את ביתה ליהודי ותעזוב את העיר לעולם.
החדירה הערבית לעיר נצרת עילית נמשכת והובילה את יו"ר סיעת ישראל ביתנו בעיר אלכס גדלקין להצעה מפתיעה.
המקומון אינדקס העמק והגליל מדווח, כי גדלקין הודיע בימים האחרונים על כוונתו להקים עמותה שתשלם 10,000 דולר לכל משפחה ערבית שתמכור את ביתה ליהודי ותעזוב את נצרת עילית לעולם.
ההצעה עוררה את חמתם של ערביי העיר שטוענים כי מדובר בצעד גזעני. גדלקין מצדו הסביר כי זהו צעד שייטיב לכולם, ימנע חיכוך מיותר בעיר וישמור על צביונה היהודי של נצרת עילית.
ראש העיר שמעון גבסו בירך על המהלך אך הבהיר כי העירייה אינה יכולה לסייע לו מסיבות חוקתיות.
בשנים האחרונות חודרים לעיר נצרת עלית עוד ועוד משפחות ערביות וארועי חיכוך בין הצדדים מתרחשים מפעם לפעם.
לפני כשלוש וחצי שנים עצרה המשטרה קבוצת נערים יהודים שפגעה ברכוש של ערבים ואף הציתה דירות בבעלות ערבית. אחד הנערים נידון לעשרה חודשי מאסר בפועל.

למה רק לעזוב את נצרת עילית, אם כבר, שתעזוב את הארץ או את המזרח התיכון!!
יש להביא חרדים ודתיים לנצרת עלית
יש לאסוף את כל הדירות למכירה-השכרה את הדירות הזולות
בנצרת עלית מכל אתרי הנדל"ן
ולפרסם בפליירים שיחולקו בבתי כנסת דתיים וחרדים
ובריכוזים דתיים וחרדים
וכן לפרסם את המודעות במקומונים ועיתונים
דתיים וחרדים
מקומון כל העיר-מרכז העיניינים-המודיע-יתד נאמן
כך זה יגיע לרבבות אנשים
ואז יגיעו חרדים ודתיים לרכוש נכסים ולהתגורר
זה הגזר, עכשיו נשאר רק למצוא את המקל.
זאת החולשה שלנו אנשים תבינו אם אפשר ככה לתת כסף זה לא פיתרון לביעה אז הם יעזבו את נצרת עלית וילכו לישוב או עיר יהודית אחרת הפיתרון הוא להוציא את כל הערבים לכפרים שלהם שיחיו שם אבל הפיתרון האמיתי לקחת את כל הערבים שגרים שבטח מדינת ישראל ולהעייף אותם לכל ארץ ערב שיבחרו ובלי יותר מידי פוליטיקה ודיבורים ומי שלא לא ירצה יגורש בכח כי ארץ ישראל היה לעם היהודי
יש לנו בעיה שהקמנו את מדינת היהודים במקום שיש ערבים ואין מה לעשות, צריך לחיות עם זה. אילו היינו הולכים לאוגנדה כמו שרצה הרצל, שם לא היו ערבים (שם היו לנו הרבה שחורים במדינה, אבל מה לעשות, אין בעולם דברים מושלמים…)
לאריה,
אבל השחורים לפחות עוזבים את אפריקה לכיוון ת"א, והיינו נשארים שם רק יהודים.
אולי הרצל היה יותר חכם ממה שנדמה..
אני ערבי שגר בנצרת עילית בשכונת הר יונה, אני נשאר לגור בנצרת עילית ומבחינתי שתתפוצצו מקנאה וכעס, נצרת עילית כבר יש בה 33% ערבים, בבחירות הבאות אנחנו רוב, מבחינתנו אנו לא צריכים עמותה כדי שתגרש יהודים, מלאכת צדיקים נעשת ביידי אחרים
"אין לי שליטה על מה שאומרים חברי מועצת העיר,
הדברים לא מייצגים את עמדתה של העירייה או שלי."
מה זה עוזר. כרגע השבוע פורסם מכרז הר יונה ב ונחשו מי זכה במכרז צדקתם עמותה ערבית מנצרת זכתה ב 22 יחידות דו משפחתי . שלמעשה שבוע לפני יתראיין ראש העיר והייתה כתבה בעיטון מקומי אינדקס שהר יונה ב מיעודת לאוכלסיה חילונית רק שכח לציין מר גפסו לאיזה חילונים יהודים או ערבים. מצצד רחד יש חרדים וזה כל הכבוד למהלך ומד שני הכניס לנו ערבים ממש חסר בנצרת עילית .
נצרת עילית עיר למכירה . …..
בתור צעיר תושב נצרת עילית אני מתבייש בעיר וביושב בה . שבמקום לדאוג לאוכלססיה הצעירה היהודית . להמשיך להתגורר פו גורמים לנו לעזוב את העיר מחוסר ברירה . תיתעורררררררר….. מר שמעון גפסו כי בשנה הקרובה בקצב הזה תשנה את השם לנצרת שתיים . בראשות מוחמד
תן לי 10000 דולר ואני עובר לגור בנצרת עיילת ולמרר את חייהים של הערבים עד שהם יברחו עם הזנב בין הרגליים יש שיטות שיגרמו להם לחרבן במכנסיים פלוס שירות שידוכים לערבים עם פאטמות מהסוג שלהם (במקום עם היהודיות)
השכר הכי גדול הוא מהשמים