מאבטח דרוזי שירה ביום שישי למוות ביהודה בן שלוש, יהודי תמהוני שהתחבר בשנים האחרונות לערבים באיזור העיר העתיקה, חשוד ברצח ומעצרו הוארך. לטענת המאבטח, בן שלוש צעק אללה אכבר וניסה לשלוף חפץ
מאבטח דרוזי שירה ביום שישי למוות ביהודה בן שלוש, יהודי תמהוני שהתחבר בשנים האחרונות לערבים באיזור העיר העתיקה, חשוד ברצח ומעצרו הוארך. לטענת המאבטח, בן שלוש צעק אללה אכבר וניסה לשלוף חפץ [caption id="attachment_25624" align="aligncenter" width="415" caption="הכותל המערבי (הקול היהודי)"] המאבטח שירה למוות ביום שישי בדורון בן שלוש ברחבת הכותל המערבי של הר הבית חשוד ברצח, כך עולה מפרוטוקול הדיון בבקשת המשטרה להאריך את מעצרו ביום שישי. מעצרו של המאבטח, בן העדה הדרוזית, הוארך עד ליום ג' והוא בחר לשמור על זכות השתיקה בחקירתו. עורך דינו ציין כי מדובר בקצין מצטיין. ההרוג, דורון בן שלוש, הסתובב באיזור העיר העתיקה בשנים האחרונות ועל פי התיאורים התחבר לערבים. לקול היהודי הגיעו עדויות כי נהג לשבת עם ערבים באיזור שער שכם ולריב עם יהודים. "כבר חמש שנים שאני לומד כל יום בעיר העתיקה וכל יום אני רואה אותו יושב עם הערבים בשער שכם", אמר לקול היהודי תושב ירושלים. "יש עליו דיבורים שהוא התאסלם אבל את זה אינני יודע בודאות. הוא כל הזמן רב עם יהודים שעוברים באיזור". על פי הפרסומים, המאבטח טען כי בן שלוש צעק "אללה אכבר" וניסה לשלוף דבר מה מכיסו. המאבטח שזו לו המשמרת הראשונה במקום לא הכיר כיתר אנשי האבטחה את התפרצויותיו של בן שלוש. עדי ראיה תיארו כי בן שלוש ישב ועיין בעיתון ולפתע התפרץ בזעם וקללות והלך לכיוון השירותים. כעבור כמה רגעים נשמעו היריות.
כמה עובדות נכונות ומאומתות. המאבטח הגיע ממקום אחר לתגבר. הם רבו כל הלילה כאשר ההרוג מקלל את המאבטח ואת הדרוזים כיד הדמיון הטובה. הוא לא צעק אללה הוא אכבר זה המצאה.
דרוזי 6 י"ז תמוז תשע"ג 19:27 דרוזי
י 5 י"ז תמוז תשע"ג 12:00 י
יהודי 4 י"ז תמוז תשע"ג 11:58 יהודי
יהודי 3 י"ז תמוז תשע"ג 11:55 יהודי
יהודי 2 ט"ז תמוז תשע"ג 23:55 יהודי
בא לי מנהיג צדיק 1 ט"ז תמוז תשע"ג 20:59 בא לי מנהיג צדיק