בע"ה י"א אייר תשפ"ה
הרשמה לניוזלטר שלנו

Close

הערב: שמחת בית השואבה עם הרב ארוש והרב גינזבורג

הערב (ב') תיערך בסוכת ישיבת "חוט של חסד" בירושלים שמחת בית השואבה והתוועדות עם הרב שלום ארוש והרב יצחק גינזבורג. את האירוע ילוו הנגנים אורן צור ונדב בכר והזמר אריאל זילבר

  • י"ט תשרי תשע"ד - 01:07 23/09/2013
גודל: א א א

הערב (ב')  תיערך בסוכת ישיבת "חוט של חסד" בירושלים שמחת בית השואבה והתוועדות עם הרב שלום ארוש והרב יצחק גינזבורג. את האירוע ילוו הנגנים אורן צור ונדב בכר והזמר אריאל זילבר

\
r\n[caption id="attachment_74612" align="aligncenter" width="491"]שמחת בית השואבה הרב ארוש והרב גינזבורג שמחת בית השואבה הרב ארוש והרב גינזבורג

לאור התלהבות המשתתפים הרבים בשמחת בית השואבה עם הרב גינזבורג והרב ארוש בשנה שעברה, החליטו מארגני האירוע להפוך אותו למסורת. בשנה שעברה גדשו את סוכת ישיבת חוט של חסד בירושלים כאלפיים יהודים מכל הזרמים והסוגים להתוועדות שמחה מיוחדת בליווי הנגנים אורן צור ונדב בכר.

הערב (שני), י"ט תשרי, יערך האירוע שנית בסוכת ישיבת "חוט של חסד" בירושלים, יחד עם הנגנים אורן צור, נדב בכר והזמר אריאל זילבר. הרב ארוש, יש לציין, למד אצל הרב גינזבורג בתחילת דרכו בעולם התשובה, וקשור אל הרב גינזבורג עד היום. האירוע יתקיים בישיבת 'חוט של חסד'  רחוב שמואל הנביא 13, ועזרת הנשים תהיה פתוחה.

כמו בשנה שעברה, יהיה אירוע שמחת בית השואבה, שיאו של סבב השיעורים של הרב יצחק גינזבורג להתעוררות ושמחה בחודשי אלול-תשרי, לאחר התוועדויות בצפת, רחובות, רעננה ועוד.

תגובות (2) פתיחת כל התגובות כתוב תגובה
מיון לפי:

האינתיפאדה המושתקת


0 אירועי טרור ביממה האחרונה
האירועים מה- 24 שעות האחרונות ליומן המתעדכן > 0 מהשבוע האחרון

סיקור מיוחד