חבר הכנסת זבולון כלפה תקף הבוקר (ד) את השר לביטחון פנים יצחק אהרונוביץ' על כך שברגעים אלו, שוטרי המג"ב שנשלחו לגרש יהודים במעלה רחבעם, אינם נושאים תגי זיהוי על מדיהם. "הטיפול צריך להיות לפי חומרת העבירות ולא לפי האווירה התקשורתית"
\במהלך דיון הבוקר בוועדת הפנים בנושא מדד האלימות הלאומי וחיזוק הביטחון האישי שאל ח"כ זבולון כלפה את השר לביטחון פנים על תופעה חמורה שהתרחשה הבוקר כאשר חלק גדול מהשוטרים שהגיעו להרוס מבנים במעלה רחבעם שבגוש עציון אינם נושאים עליהם תגי זיהוי. "בדקות אלה יש אנשי משטרה במעלה רחבעם שיצאו לגרש יהודים ללא תגים, איך אתה מטפל בעניין הזה אדוני השר?" שאל ח"כ כלפה.
ח"כ אורית סטרוק הוסיפה והקשתה על השר באומרה: "שוטר ללא תג הוא כמו מסיכה ששודד שם על הפנים במהלך השוד. חוק התגים שהוועדה הזו החילה עליו דין רציפות תקוע בוועדת שרים בגללך. אנו מצפים ממך לטפל בבעיות הפשיעה החמורות כמו פרוטקשן ומטענים בערי ישראל ולא להקים ימ"ר מיוחד לטיפול רק בעבירות לאומניות מהצד היהודי. הטיפול צריך להיות לפי חומרת העבירות ולא לפי האווירה התקשורתית".
על כך השיב השר לביטחון פנים יצחק אהרונוביץ: "שוטרים ללא תגים פועלים בניגוד להנחיות. הנושא ייבדק. אני חושב שכל שוטר צריך לשים תג ויש מפכ"ל שיפקח על הדברים. כל תלונה של אלימות שוטרים צריכה תיבחן במח"ש"
הכתבה באדיבות יח"צ
יהודה 2 י"ד אייר תשע"ד 23:24 יהודה
אבי 1 י"ד אייר תשע"ד 21:40 אבי