לאחר ריצת המרתון ברחבי טבריה ביום שישי האחרון, הגיעו הרצים לקבל מסאז' בבית הכנסת של בית המלון 'ליאונרדו' בעיר. האצנים שכבו בבית הכנסת בעירום חלקי וקיבלו עיסויים, חלקם על ידי נשים. האירוע, שפורסם בערוץ 10, עורר סערה בעיר שרוב תושביה מסורתיים ודתיים.
הרב הראשי לישראל הרב דוד לאו ששמע את הסיפור, הביע מחאה על הדברים. "בית מקדש מעט, בית הכנסת, הינו בית קדוש לכל יהודי ויהודי. תמונות אלו פוגעות בליבו של כל יהודי". עוד הוסיף הרב כי בכוונתו "לפנות לגורמים המעורבים באירוע מצער זה ולבקש הבהרות כיצד התאפשרו ביצוע מעשים מעין אלו בשטחו של בית הכנסת".
לדברי הרב האירוע מלמד אותנו כי "דרוש חינוך להטמעת רגשות ראויים כלפי מקום קודש״.
מעיריית טבריה ומלון לאונרדו נמסר, כי "בית המלון נענה לבקשת מפיקי האירוע והקצה לסטודנטים לעיסוי אולם לסיוע לרצי המרתון. הסטודנטים טעו בתום לב ונכנסו לאולם אחר המשמש כבית כנסת, מספר דקות לאחר מכן גילתה הנהלת המלון את הטעות ופינתה אותם לאולם הנכון".