בע"ה י"א סיון תשפ"ה
הרשמה לניוזלטר שלנו

Close

"מהגרי עבודה ממש לא" - האם בצפון ת"א יסכימו לסייע למסתננים?

תושבי דרום תל אביב מואשמים באי נתינת "מחסה" למסתננים האפריקאים בשכונותיהם. אך מה קרה כאשר ניסו להציע לתושבי צפון העיר להשכיר את בתיהם למסתננים? האזינו

  • יהודה פרל, הקול היהודי
  • ב' אדר ב תשע"ד - 13:15 04/03/2014
גודל: א א א

תושבי דרום תל אביב מואשמים באי נתינת "מחסה" למסתננים האפריקאים בשכונותיהם. אך מה קרה כאשר ניסו להציע לתושבי צפון העיר להשכיר את בתיהם למסתננים? האזינו

\
r\n[caption id="attachment_33626" align="aligncenter" width="360"]הפגנה בדרום תל אביב בשבוע שעבר (קול ההר) הפגנה בדרום תל אביב בשבוע שעבר (קול ההר)

תושבי דרום תל אביב סובלים כבר שנים מהמסתננים האפריקאים המתגוררים בשכונותיהם, בעוד ארגוני שמאל מעדיפים לעזור למסתננים ה"פליטים", כלשונם, במקום לאחיהם יהודים הנתונים בצרה.

לא אחת הותקפו תושבי שכונות דרום תל אביב על אי הסכמתם לכך שמסתננים יגרו בשכונותיהם. אליהו ניסים, תושב הרצליה, ניסה לבדוק כיצד יגיבו תושבי צפון תל אביב כאשר יתבקשו להשכיר את דירתם למסתננים אפריקאים.

האזינו לתגובותיהם של תושבי צפון תל אביב:

האזינו לתגובותיהם של תושבי צפון תל אביב:התשובה הראשונה שקיבל ניסים הייתה: "מהגרי עבודה ממש לא, לא מעוניינת". אחרת אף הגדילה לספר כי אצליהם, בצפון העיר, הם לא יסכימו להשכיר למסתננים, אך בדירות בדרום העיר אין להם בעיה. "יש לנו חברים שיש להם דירה בדרום תל אביב אבל שם לא אכפת להם, אז הם השכירו את הדירה לשלושה, וגרים שם איזה חמישה עשר איש. אז אתה יודע, ברמת אביב, אני לא יודעת עם השכנים לא ישר יתחילו לעשות לי בלאגנים".

"אף אדם לא רוצה לסכן את בני משפחתו ולחשוף אותם לסביבה אלימה ומטרידה", אמר ניסים לקול היהודי. "הגיע הזמן שגדעון סער יתעשת ויבין שגם לתושבי דרום העיר יש זכויות אדם, וגם להם מגיע להתקיים בביטחון וחירות".

"טענות ארגוני השמאל המאשימים בחוצפתם את תושבי דרום ת"א בגזענות הוכחו כשקריות. הגיע הזמן להתעלם מארגוני השמאל הפועלים בזדון למלא את העיר העברית בזרים ולהתחיל להחזירם למדינות מוצאם".

עוד בנושא:

המסתננים הכריזו על שביתה – אלפים מפגינים בתל אביב

אלפי מסתננים הפגינו מול הכנסת – "רוצים זכויות"

שוב: מסתננים ביצעו שוד אכזרי ותקפו יהודי תושב ת"א

עולים מדרגה? כ-1000 מסתננים הפגינו וחסמו כבישים בת"א

תגובות (0) פתיחת כל התגובות כתוב תגובה
מיון לפי:

האינתיפאדה המושתקת


0 אירועי טרור ביממה האחרונה
האירועים מה- 24 שעות האחרונות ליומן המתעדכן > 0 מהשבוע האחרון

סיקור מיוחד