לפני זמן קצר (ראשון) דרס ערבי שלושה שוטרי מג"ב סמוך לכפר בית ענון באזור קרית ארבע.
חובשים ופאראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום העניקו טיפול רפואי לשלושה שוטרים בדרגות פציעה שונות. מיד לאחר מכן פונו השלושה לטיפול רפואי. שני פצועים פונו במצב קל למרכז הרפואי שעיר צדק בירושלים ופצוע נוסף פונה במצב בינוני לטיפול בהדסה עין כרם.
המחבל נמלט עם הרכב מהזירה וסריקות כעת נערכות לאיתורו. על פי דיווחים בכלי תקשורת ערביים, המחבל נפצע ככל הנראה כתוצאה מירי שביצעו לעברו כוחות צה"ל והוא מטופל בידי חובשים בכפר הסמוך.
יוחאי דמרי ראש מועצת הר חברון אמר לאחר הפיגוע, כי"לפני פחות משנתיים הוקמה הכיכר הסמוכה למקומות הפיגועים האחרונים בענון. אנו, ראשי המועצות באזור התרענו שוב ושוב בפני הגורמים השונים על המסוכנות של הכיכר והצענו פתרונות חלופיים לעניין זה. רכבים המגיעים לכיכר נאלצים להאט ונרגמים שוב ושוב באבנים ובבקבוקי תבערה, וכן נדרש למקום כח צבאי תדיר.חשוב לציין שכיכר זו הוקמה בסיוע ובמימון האיחוד האירופי.אני שב ודורש ממשלת ישראל לסגור לאלתר את המעברים המסוכנים במקומות מועדים אלה. לא ייתכן שחיילים ואזרחים ייהרגו וייפצעו בשל נוחות של אויבנו".
מיד לאחר פיגוע הדריסה, מתחו תושבים מאזור קרית ארבע וחברון ביקורת כלפי אלוף פיקוד המרכז רוני נומה ומח"ט חברון יריב בן עזרא. "בית ענון לא בעוצר, כך גם חברון, ערבים עוברים בכל מקום, ההסתה במסגדים רק מתגברת ומח"ט חברון כלל לא מטפל בה. אם לא די בכל אלה הרי שעמדת הצבא להחזרת הגופות היא התקפלות מוחלטת".
מוקדם יותר היום, באותו אזור, ניסה ערבי לדקר שוטר במהלך התפרעויות שקיימו ערבים. שוטרים ירו לעברו והרגו אותו.
המחבל נתפס וטוען שמדובר בתאונה.... 1 י"ט חשון תשע"ו 21:00 נענע