מבוכה נוספת נרשמה למחוז ש"י לאחר שנחשף כי שעות ספורות לפני החטיפה בגוש עציון הוכתה שוטרת שהוצבה כפתיון בטרמפיאדה בשומרון. ערבים שברו את ידה וגנבו את חפציה, אך הבלשים שהוצבו במארב לא עשו דבר
מבוכה נוספת נרשמה למחוז ש"י לאחר שנחשף כי שעות ספורות לפני החטיפה בגוש עציון הוכתה שוטרת שהוצבה כפתיון בטרמפיאדה בשומרון. ערבים שברו את ידה וגנבו את חפציה, אך הבלשים שהוצבו במארב לא עשו דבר [caption id="attachment_81845" align="aligncenter" width="300"] בלשי מחוז ש"י (הקול היהודי) מחדל נוסף מבית מחוז ש"י: לאחר שנחשף הטיפול הכושל של המשטרה בדיווח של אחד הנערים החטופים, חשף העיתונאי בוקי נאה כי אירוע מביך במיוחד התרחש שעות ספורות קודם לכן, גם כן בעקבות התנהלות שוטרי מחוז ש"י. בעקבות ארועים רבים של שוד תיקים ומכשירי פלאפון בידי ערבים בטרמפיאדות באזור השומרון, הציבו ביום חמישי בערב בלשים ממרחב שומרון, מארב בטרמפיאדה, ככל הנראה בצומת גיתי אבישר. שוטרת הוצבה כפתיון ובלשים התמקמו בסמוך בכדי ללכוד את השודדים הערבים על חם. ואכן כעבור זמן מה עצר במקום רכב ממנו יצאו מספר ערבים אשר היכו את השוטרת, שברו את ידה וחטפו את חפציה. אולם מתברר כי בלשי המשטרה קפאו על מקומם ולא יצאו מהמחבוא בכדי להגן על השוטרת וללכוד את השודדים. בעקבות האירוע הוקם צוות בדיקה של קצין ממונה בכדי לבחון את התנהלות הבלשים אולם במשטרה דיווחו כי עוד אין מסקנות לגבי האירוע. יש לציין כי ערב קודם לכן בוצע מארב משטרתי ביצהר בו שוטרי יס"מ התחפשו לחיילים וניסו לעורר פרובוקציה בכדי שיתקפו אותם. התושבים גילו אותם והמארב נכשל. במקרה הזה, בניגוד למארב כנגד השודדים הערבים, תוגברו כוחות הפתיון בעשרות שוטרים אשר חלקם הוצבו בישוב וחלקם בעלייה ליצהר.
בסייתא דישמייא חשוב לציין!!!!!!!! שמי שאסור לדבר עם יסמניקים ומי שחשב שעם חיילים כן הוא טעה ובגדול!!!! להוככה נשתמש בדוגמה הזו..... משטרה חשבה שעם חיילים ידברו...... ולכן לקחה יסמ בדמות חייל בשביל שידברו איתם אומנם הפעם לא הלך אבל עכשיו אני אומר לכם בחיים אל תדברו אפילו לא עם חייל!!!!!! מטוב עד רע!!! זה לרעתכם!!!
אני מבקש סליחה על אריכות התגובה: יש כל-כך הרבה כעס מוצדק אודות אחראיותם של שוטרים ושותפים אחרים במערכותיהם התמוהות הנוגדות את שלומם של עם ישראל, אך למעשה יש לברור את התמונה ולהתבונן במי שאוחז את המקל ולא במקל עצמו. מצער לראות שאת גאון יעקב ונצח ישראל מנהלים אנשי אינטרסים עלובים בעלי מידות ירודות; אך מה לעשות וכבר נפסק בסוף מסכת סוטה, שברגעים האחרונים שלפני תקומת גאולת עם ישראל הטהור והאהוב מעפר הגלות: "בעקבות משיחא חוצפא יסגא (תִרבה)... ומלכות תהפך למינות, ואין תוכחת, בית וועד יהיה לזנות... ואנשי הגבול יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו, וחכמות סופרים תסרח, ויראי חטא ימאסו, והאמת תהא נעדרת. נערים פני זקנים ילבינו, זקנים יעמדו מפני קטנים... פני הדור כפני הכלב... ועל מה יש לנו להשען? על אבינו שבשמים". לכן אחיי היקרים, עלינו להשקיע את מיטב כוחנו ומאמצינו להתאחדות כלל גווני ואופני שבטי ישראל -לקבל ולהכיל את השונה- כל עוד אינו מנגד לערכים הטהורים ולאמונה הצרופה והמזוקקת של עם ישראל באבינו שבשמים ובארץ. בס"ד, כשנתקרב אל היעד האמיתי והמתוקן הזה, יגלה לנו השי"ת כי אין לפניו מנגד או מעכב, ״לא בגבורת הסוס יחפץ, לא בשוקי האיש ירצה: רוצה ה׳ את יראיו את המייחלים לחסדו״, ובס"ד יכלה את אויבינו האכזריים והנבזים, יחסה עלינו את כנפיו ויביאנו באהבתו שאין לה קץ אל חדריו, "חדר לפנים מחדר, מקום שאין כל עבד ושר נכנס לשם" [תניא].
התחברות הבית היהודי לשונאי ה' וישראל(לערב רב),היא זו שהביאה למצב הנוכחי.ובגלל שסמכו על,כוחי ועוצם ידי.מי ששמר עלינו,מפני כל האמצעי לחימה והמנהרות שנמצאו,ומי ששמר עלינו שאסד ואו אירן ואו גורם אחר שלא ירו עלינו,נשק כימי ואו אטומי,הוא זה ששומר עלינו תמיד,ולא צה''ל ואו השב''כ המשטרה ואו המוסד.אסור לאדם להכניס עצמו לניסיון,בצה''ל יש אין ספור של ניסיונות,של חילולי שבת וגילוי עריות(נידה)לכן אין שום מצווה להתגייס לצה''ל,הגמרא אומרת:המהלך אחר אישה בנהר,אין לו חלק לעולם הבא,שאולי תרים את הבגד שלה,ויראה הבשר מעל הברך,ומי שהסתכל שם אין לו חלק לעולם הבא(ודרך הגב,גדול עוון המחטיא,יותר מהחוטא)לא כל שכן,ועל אחת כמה וכמה מי שמתגייס לצבא שיש בו כל כך הרבה ניסיונות גדולים וחמורים,כשאני הייתי בצה''ל רוב החיילים לא עמדו בניסיונותיהם.למדינה אין כסף לעודד ילודה(קצבאות ילדים)אבל להפלות חינם,לרצח עוברים במעי אימם,יש הרבה כסף,ממשלת ערב רב,הפלות נמצאות בסל התרופות. אבל עזרה וסיוע ליהודים במדינה אין,אם זה היה לערבים אז כן היה.משרדי הממשלה מלאים בעובדים ערבים,אבל ליהודים,שימשיכו לחפס. ויש לשחרר מיד את כל הבנות משירות בצה''ל או מכל שירות אחר.
אוי לנו אם אלה שוטרי ישראל. מה יש לצפות ? הם גיבורים על ילדים ונערים יהודיים אך מפחדים ונבהלים מהאוייב שמכסח אותם משפיל ומבזה את חיילי ושוטרי ישראל. עד מתי ????????????????????????????????
אבאדוב 10 כ"ז סיון תשע"ד 18:32 אבאדוב
עם ישראל חי 9 כ"ז סיון תשע"ד 15:04 עם ישראל חי
שמואל 8 כ"ז סיון תשע"ד 12:46 שמואל
איש צדיק 7 כ"ו סיון תשע"ד 20:15 איש צדיק
מנחם 6 כ"ו סיון תשע"ד 18:54 מנחם
נענע 5 כ"ו סיון תשע"ד 17:16 נענע
יהודי גאה. 4 כ"ו סיון תשע"ד 16:36 יהודי גאה.
התחברות הבית היהודי לשונאי ה' וישראל(לערב רב) 3 כ"ו סיון תשע"ד 14:50 התחברות הבית היהודי לשונאי ה' וישראל(לערב רב)
מה שכן 2 כ"ו סיון תשע"ד 14:12 מה שכן
בזיון 1 כ"ו סיון תשע"ד 13:15 בזיון