בע"ה י"א סיון תשפ"ה
הרשמה לניוזלטר שלנו

Close

המסיונרים ממשיכים לפעול בדרום הארץ

מיסיונרים שיגרו למעלה ממאה אלף מסרונים לתושבי הדרום עם מסר שבו הם נקראים להזמין ישירות ובחינם חומרים מסוכנים ומפוקפקים על אותו האיש, כך מדווחים ב'יד לאחים'. יד לאחים הגיב במסרונים לאותם מספרים עם אזהרה חמורה שלא ליצור שום קשר עם המיסיונרים

  • יח"צ
  • כ"ד כסלו תשע"ד - 09:01 27/11/2013
גודל: א א א
מיסיונרים שיגרו למעלה ממאה אלף מסרונים לתושבי הדרום עם מסר שבו הם נקראים להזמין ישירות ובחינם חומרים מסוכנים ומפוקפקים על אותו האיש, כך מדווחים ב'יד לאחים'. יד לאחים הגיב במסרונים לאותם מספרים עם אזהרה חמורה שלא ליצור שום קשר עם המיסיונרים ולדווח מיידית על פעילותם 
[caption id="attachment_79936" align="aligncenter" width="300"]פעילי יד לאחים מול המסיונרים (יד לאחים) פעילי יד לאחים מול המסיונרים (יד לאחים)
מסע השמד המיסיונרי ורחב ההיקף על ידי המיסיונרים בכל אזור הדרום הגיע לשלב חדש. אם עד כה הסתפקו המיסיונרים בשלטי חוצות, בעמידה בשלטים ובהפצת חומר תעמולה הרסני ומפוקפק, כעת מדובר בקפיצת מדרגה של ממש. למעלה ממאה אלף תושבים מרחבי הדרום קיבלו בימים האחרונים מסרון לטלפון הסלולרי שלהם ובו מסר מוליך שולל שבמסגרתו הם נקראים להזמין ישירות ובחינם חומרים מסוכנים והרסניים על אותו האיש, כמי שיביא להם כביכול את הישועה.
פעילי יד לאחים, שממשיכים לפעול בעיר בצוותים מתוגברים, הגיבו במהירות גם לאקט האחרון שננקט בידי המיסיונרים. יד לאחים הגיב במסרונים משלו למאות אלפי תושבי הדרום עם מסר ברור וחד על מטרתם המדויקת של המיסיונרים ורצונם הנואל להעביר יהודים על דתם רח"ל. במקביל, הציף יד לאחים את העיתונות המקומית במודעות הסברה ואזהרה מפני הקמפיין המיסיונרי.
לאור פעילות יד לאחים, התקבלו מאות פניות בקווי החירום של הארגון, של יהודים מכל חוגי הקשת ובפיהם עדויות על צורות שונות של יצירת קשר בידי המיסיונרים. "טוב שיידעתם אותנו. נדע שלא להתפתות ולא להעביר את פרטינו לאנשי המיסיון הרוצים להשמידנו" הודו פונים רבים וביקשו לחזק את פעילות יד לאחים, ואחרים ביקשו להעביר מסר "עשו הכול לבלום את מתקפת המיסיון שפשטה על בתינו".
בד בבד, פנה עו"ד משה מורגנשטרן, מהסגל המשפטי של יד לאחים, בפנייה דחופה ובהולה ליועץ המשפטי לממשלה לבלום את מסע הפרסום המיסיונרי לנוכח הפרה בוטה של הוראת סע' 368(ב) לחוק העונשין הקובעת: "המשדל קטין, בפניה ישירה אליו, להמיר דתו, דינו - מאסר ששה חדשים". עו"ד מורגנשטרן הבהיר כי בקמפיין המיסיונרי יש במכוון פניה ישירה לקטינים רבים, בניגוד מפורש לחוק.
הזעזוע שפוקד את תושבי הדרום לא פסח גם על עיתונאים בכירים לא דתיים הנמנים עם תושבי הדרום שפנו מיוזמתם ליד לאחים ואמרו כי עד כה לא היו מודעים לעוצמת ההרס והסכנה במיסיון וכעת הם עצמם נכונים לעשות הכול על מנת להתגייס למלחמה כנגד הולכת השולל המסוכנת שאינה יודעת גבולות. ביד לאחים אמרו השבוע כי מאמצי הבלימה יימשכו ללא הרף וכי אכן הגיעה השעה לתקן בהקדם את חוק המיסיון, ולשים קץ לפעילותו לציד נפשות בישראל.

 הכתבה באדיבות יח"צ

 
תגובות (1) פתיחת כל התגובות כתוב תגובה
מיון לפי:

האינתיפאדה המושתקת


0 אירועי טרור ביממה האחרונה
האירועים מה- 24 שעות האחרונות ליומן המתעדכן > 0 מהשבוע האחרון

סיקור מיוחד