מוקד הצלה יו"ש מדווח כי יהודי נפצע הבוקר בחאן לובן, מעיין הסמוך לישוב מעלה לבונה, במהלך עימות עם ערבים. ערבי תקף בגרזן יהודי שהגיע למקום ופצע אותו באורח קל עד בינוני. הפצוע מפונה כעת לבית החולים. לאחר האירוע ידו ערבים אבנים אל עבר כלי רכב של יהודים בכביש הסמוך.
למי שהגיב לי לא טוב שמנסים לגר אותנו וגם לי כואב על כך( אני אגיד לך סוד אני גר בישוב שמוקף ערבים וגם עלי נזרקו אבנים ומשהו מהישוב שלי נרצח על ציר בדרך לישוב. אבל אנחנו יהודים ולא כדי להוציא לעז ולשון הרע או אפילו יותר גרוע הוצאת שם רע זה בטוח לא עוזר , אני כמעט בטוח ביבי והצמרת המדינית לא מסתכלים באתר הזה!
למגיב 3 יש המשמיצים אותנו המגנים אותנו הרוצי *לגרש* אותנו מהבתים שלנו , הקול היהודי זה לא ארגון משועמם שמחפש להשמיץ אנשים כאלה ואחרים יש מטרה (לתמוכיו) וגם לצד השני יש מטרה הפוכה אנחנו רוצים את ארץ ישראל שלנו והם רוצים את חלקה לערבים זה פשוט ויש מי שנגד ומי שבעד שמדובר בבחורות לצערי כיום זה יותר מסובך יש את כל השוכבות עם ערבים שהם ימניות הם מחללות גמורות של שם שמיים בגלל זה כשמדובר בבחורות התיוג של הימין והשמאל נהיה פחות רלוונטי
אמת יש בעיה בכך שאף אחד מהצמרת מזועזע מהמקרה, אך בבקשה תעבדו על כך בחודש אלול להפסיק להשמיץ אנשים כל הזמן. במקום זה אפשר לאחל ליהודי רפואה שלימה מהירה ובעזרת ה' הערבי הפושע יבוא על עונשו וכל אלו שסייעו לו בכך!
יהודי 5 י"א אלול תשע"ב 12:37 יהודי
מתן 4 י"א אלול תשע"ב 07:38 מתן
יהודי 3 י' אלול תשע"ב 14:39 יהודי
מצטרף לשאלה 2 י' אלול תשע"ב 09:55 מצטרף לשאלה
יהודי 1 י' אלול תשע"ב 09:40 יהודי