ארגוני המחבלים הכריזו ביום חמישי בלילה על רגיעה בירי הטילים. מאז נורו כבר מספר טילים ורקטות קסאם אל יישובי הנגב. הבוקר (א) נחת טיל גראד סמוך לבאר שבע בשטח המועצה האיזורית בני שמעון.
ארגוני המחבלים הכריזו ביום חמישי בלילה על רגיעה בירי הטילים. מאז נורו כבר מספר טילים ורקטות קסאם אל יישובי הנגב. הבוקר (א) נחת טיל גראד סמוך לבאר שבע בשטח המועצה האיזורית בני שמעון. [caption id="attachment_13592" align="alignleft" width="199" caption="נפילת גראד בנתיבות. ארכיון."] מוקדם יותר דווח כי הטיל יורט על ידי מערכת כיפת ברזל, אך לבסוף התברר כי הטיל התפוצץ על הקרקע ללא התערבות של מערכת היירוט. בנוסף ציינו תושבים בעיר, כי בשכונות רבות בעיר כלל לא נשמעה אזעקת אזהרה. אמש (מוצאי שבת) ירו מחבלים רקטת קסאם מצפון רצועת עזה, שהתפוצצה בשטח המועצה האזורית שער הנגב. גם במקרה זה לא היו נפגעים ולא נגרם נזק. ביום שישי ירו המחבלים רקטות ליישובי עוטף עזה. שני קסאמים התפוצצו בשטחים פתוחים במועצה האזורית שער הנגב, רקטה נוספת נורתה לאזור אשקלון.
מטוסים בשביל לנחות צריכים שדה תעופה כדי שלא יהרסו בתים וכדומה אבל טיל כיוון שכל עניינו הוא בשביל להרוס יכול לנחות גם בלי שדה תעופה, בלי קשר כאשר הטיל נוחת הוא מתפוצץ אבל זה שהוא מתפוצץ זה לא אומר שהוא לא נוחת.
לישראלי 2 כ"ח אב תשע"א 22:20 לישראלי
ישראלי 1 כ"ח אב תשע"א 09:29 ישראלי