7 ערבים שעסקו בהנחת מטענים וירי טילים לעבר יישובים יהודים נהרגו ביממה האחרונה מאש צה"ל. אתמול נהרגו 4 ערבים שהתכוננו לירי רקטות, והבוקר חוסלו 3 ערבים בשעה שהניחו מטען סמוך לגד המערכת באיזור בית חנון.
הבוקר (חמישי) בסביבות השעה 8:30 התקרה חוליית מחבלים לגדר המערכת מאזור בית חנון. מוקד הצלה יו"ש מדווח כי החוליה זוהתה על ידי כוח צה"ל, וכלי טיס וכוח שריון ביצעו לעברם ירי .
בצה"ל אומרים כי החוליה עסקה בהנחת מטען וכי זיהו פגיעה בחוליה. מקורות בעזה טוענים כי 3 ערבים החברים בחוליה נהרגו.
אמש תקף כלי טיס של חיל האויר חוליה בת ארבעה ערבים שעמדה לשגר רקטות מעזה לעבר יישובי הדרום. 3 מחברי החוליה נהרגו במקום והרביעי נפצע קשה, וחלק מכלי התקשורת בעזה טוענים כי בהמשך הוא מת מפצעיו.
החיסול בוצעו כהמשך המדיניות של צה"ל העוסק בסיכול מיידי של שיגורי רקטות ופעילות טרור בעת ביצועם, אך נמנע מפעולות תגובה הרתעתיות שימנעו את המשך הירי.
\
יהודי שמח במיוחד 3 י"ט אלול תשע"ב 12:12 יהודי שמח במיוחד
2 י"ט אלול תשע"ב 10:42
יהודי 1 י"ט אלול תשע"ב 10:18 יהודי