שם
E-mail
מדור בחר האזור האישי הקול היהודי כל הכתבות כל הכתבות חדשות בטחון זהות יהודית ארץ ישראל בארץ ובעולם HaKol HaYehudi - English הסכת ושמע אנשים בהר מדברים בהר מדברים זיכרון עבודה עברית תיק עזה חושבים בקול מדברים פרשה תחקירים דעות סיקור מיוחד איפה א-לוקים היה בשמחת תורה? ההר הטוב... והלבנון הוואקף כזרוע חמאס הרשות להרוג ישראל במלחמה מלחמת לבנון השלישי או האחרונה? מעצמאות לירושלים ההגירה ערביי יו"ש תיק עזה חדר התחקירים משנים מציאות עם הקול היהודי ההפיכה הצבאית תרום להשמעת הקול היהודי English
מתאריך
כתב
תגית
נושא
סיפורים מחדר החקירות ומאחורי הקלעים של המעצר הקפקאי. וגם: חישוב מחודש של עלות העסקת אויבים בישובים // פרק חדש בפודקאסט 'מדברים בהר' עם אלחנן גרונר והרב מנחם בן שחר.
לא למדנו כלום מה-7.10, ושנתיים אחרי אנחנו מוצאים את עצמנו מול שוקת שבורה: הצבא חוזר לשיגרה והמחבלים עדיין מחכים להזדמנות הנכונה // עמיחי שילה
הפגישה של ראשי היישובים עם ראש מועצת שומרון ומזכ"ל אמנה מלמדת על הלחצים שמופעלים כדי שדווקא המתיישבים יחזרו להעסיק את האויב
במהלך אימון של הרשות הפלסטינית ביריחו ביום שלישי האחרון, זעזע פיצוץ אדיר את העיר. כוחות הביטחון באזור לא הכירו את התרגיל
ערבי ממזרח ירושלים נעצר לאחר שאיים לעשות פיגוע. " השבעה באוקטובר לא היה תחילת המלחמה אלא תחילת תודעת האומה"
דוחות המחקר שלנו להורדה:
פרוייקט מיוחד
להורדת הדוח
הורידו את החוברת ללא עלות
הכל על עכרימה סברי
הגוף שאחראי לפרובוקציות ביו"ש
בדיקת רגבים מגלה: החנות שנחשפה בקול היהודי כמוכרת רחפנים - אינה חוקית. "זו סכנה אסטרטגית – מי שמפקיר את הנגב, מפקיר את ישראל כולה"
פרסומי:
הניוזלטר השבועי של הקול היהודי
הדרך שלך להשפיע!
האם זה הגיוני שמצד אחד חיילי צה"ל נלחמים בעזה כדי לייאש את האויב, ובאותו זמן ממש, בלב יהודה ושומרון, קבלנים ישראלים מפרנסים את אותו אויב במיליונים כדי לבנות את בתינו?
"עצרת המיליון" נגד גיוס בני הישיבות החרדיות, תתקיים מחר בירושלים, בתמיכה נרחבת במיוחד. הפלג הירושלמי הודיע כי לא ישתתף בעצרת
דמות מרכזית בשומרון, איש חינוך, ר"מ בישיבת חומש ומגיש הפודקאסט 'מדברים בהר' בקול היהודי נעצר לפנות בוקר בביתו. "מישהו חותר נגד מידיניות הדרג המדיני"
בפרק מיוחד של מדברים בהר לכבוד השנה החדשה אלחנן גרונר ומנחם בן שחר מפרקים את המניפולציה מאחורי קרנבל המסיק, חושפים את ארגוני הטרור והאנרכיסטים שעומדים מאחורי ההתססה, וקוראים למערכת הביטחון להתעורר מהקונספציה.
A new public opinion survey by Dr. Khalil Shikaki, exposes the deep-seated support for the war with Israel among Arabs in Judea and Samaria and the Gaza Strip.
הקול היהודי