שם
E-mail
מדור בחר האזור האישי הקול היהודי כל הכתבות כל הכתבות חדשות בטחון זהות יהודית ארץ ישראל בארץ ובעולם HaKol HaYehudi - English הסכת ושמע אנשים בהר מדברים בהר מדברים זיכרון עבודה עברית תיק עזה חושבים בקול מדברים פרשה תחקירים דעות סיקור מיוחד ג'יהאד הלבבות איפה א-לוקים היה בשמחת תורה? ההר הטוב... והלבנון הוואקף כזרוע חמאס הרשות להרוג ישראל במלחמה מלחמת לבנון השלישי או האחרונה? מעצמאות לירושלים ההגירה ערביי יו"ש תיק עזה חדר התחקירים משנים מציאות עם הקול היהודי ההפיכה הצבאית תרום להשמעת הקול היהודי English
מתאריך
כתב
תגית
נושא
למרות הסכנה מתרחיש "היפוך קנים", צה"ל ממשיך בשיתוף הפעולה עם מחבלי הרש"פ. גם שקר "הכניסה לשטח A אסורה לישראלים" ממשיך כרגיל
תחקיר פורום "בוחרים בחיים" חושף כי הוועדה הטכנוקרטית ה"מקצועית" שעתידה לנהל את רצועת עזה מורכבת מתומכי טרור המקורבים לחמאס, אשר מאדירים מחבלים, וכי מדובר בסכנה ביטחונית קיומית במסווה אזרחי.
כרם של יהודים נעקר הלילה בסוסיא על ידי כוחות צה"ל, העקירה בוצעה בעקבות עתירת ארגוני שמאל וערבים לבג"ץ. בעל הכרם: עיקר המלחמה של הסטרא אחרא - להילחם בכרם ה'.
איך מתעדים אדם שחי בלב סכנה? עמיחי שילה מארח את אלחנן גרונר ואת במאי הסרט אברהם שפירא לשיחה על הסיפור האנושי המטלטל של אשרף מרואן – מהבדידות במסגד ועד לחזרה לעם היהודי.
עלי שעת' - שמונה לעמוד בראש ממשלת הטכנוקרטים שתשלוט ברצועת עזה, איש הפת"ח שהיה סגן שר ברש"פ, מפרסם בימים האחרונים מספר התבטאויות לגבי כוונותיו, בין השאר על שיקום הרצועה ועל בלימת ההגירה של עזתים החוצה.
לאחר שהחליטו לעזוב את בתיהם הלא חוקיים בכפר ראס עין אל עוג'א שבבקעה, ריססו ערביי המקום את הכתובת "חמאס" על ביתם כהזדהות עם ארגון הטרור.
אתם לא מדמיינים - אפילו במחלקת הגבינות בסופר יש תאילנדים שהחליפו את הפועלים הערביים. זה עושה לנו אנחת רווחה לאומית וביטחונית אבל המספרים מלמדים על בלבול חמור בין פתרון חירום למה שמומחים מגדירים כ"אמוק" חסר תקדים, שעלול להותיר כאן לדור הבא חתיכת פיגוע דמוגרפי.
הוצאתם רישיון? זה רק השלב הראשון. בשיחה עם משה קוניקוב, מדריך לחימה, צללנו אל מעבר לטכניקה הבסיסית: איך מפתחים "עיניים בגב", מתי אסור לשלוף, ואיך אוחזים נכון בנשק כדי לפגוע בזמן אמת. מדריך בסיסי לכל נושא נשק.
קצת יותר משנה אחרי ההפיכה שבה השתלט אחמד א-שרע על סוריה, הוא יכול לסמן וי על יעד נוסף. אחרי הסרת הסנקציות מארצות הברית, והאיתות של טראמפ כי הוא רואה בסוריה שתחת חסות טורקיה וקטאר משטר לגיטימי, השתלט צבא סוריה החדש תוך שבוע על כל השטח שהחזיקו הכורדים בצפון ומזרח סוריה
דוחות המחקר שלנו להורדה:
פרוייקט מיוחד
להורדת הדוח
הורידו את החוברת ללא עלות
הכל על עכרימה סברי
הגוף שאחראי לפרובוקציות ביו"ש
תחקיר הקול היהודי: מרכז דאר א-סלאם שמומן בידי חמאס, ערך סדנה עם ויקימדיה ישראל ופרסם ערכים אסלאמיים כשהוא מגדיר זאת בפני בכיר טורקי כ"דעווה אלקטרונית"
פרסומי:
הניוזלטר השבועי של הקול היהודי
הדרך שלך להשפיע!
אלחנן גרונר ומנחם בן שחר חושפים את האבסורד הביטחוני: אוטוסטרדת הברחות נשק בדרום הר חברון מול רדיפת כבשים בחוות.
בועידה בדאבוס הציג טראמפ את "מועצת השלום", עם נציגות מרכזית של המדינות הערביות. קושנר הציג תכנית לשיקום עזה ללמעלה מ-2 מליון עזתים. ובזמן שטראמפ מנהל את המדיניות, הממשלה נעלמה.
עבור צביה סביר, המילים של מסכת מנחות הן הוראות מעשיות. בשיחה שערכנו איתה היא מספרת על הניסויים הקולינריים לשחזור טעם המנחות, על פס הייצור המהפכני של "שטיבל", ועל השאלה הגדולה: אם בית המקדש ירד מחר משמיים - האם הכוהנים ידעו להפעיל את המיקסר?
במעמד מרגש וחסר תקדים, בהשתתפות מאות, הצדיעה כנסת ישראל לחלוצים הפורצים את הגדרות ויוצאים אל השטח: מהוותיקים שבונים את הארץ כבר יובל שנים ועד לצעירים המקימים נקודות חדשות, ובראשם המשפחות השכולות שבחרו להמשיך את דרך יקיריהן שנפלו במלחמה מתוך דבקות בבניין הארץ.
שיחת עומק על 'ג'יהאד הלבבות', הקצינה מ-8200 שהתאסלמה והמשמעות האסטרגית של ה"דעווה"
A religious explanation published by Syria’s Justice Minister exposes the masquerade behind the Syrian regime’s dealings with Washington.
הקול היהודי